22 شهریور 1400

الزام به تعهد طبق قرارداد

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

باسلام.بنده سه ماه پیش ماشینم را شرایطی معامله کردم فروختم و یک سوم پول را دریافت کردم ولی برای بقیه قسط ها طرف بدقولی کرده و نسبت به پرداخت آن اقدام نکرده و الان هم جواب تلفن نمیده و ماشینو هم داخل پارکینگی گذاشته (خراب )بوده و هی امروز فردا میکنه که درست میکنم میفروشم پولت رو میدم .بنده بدجوری گرفتار شدم نمیدونم چیکارکنم ممنون میشم راهنمایی کنید.باتشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما بدوا باید الزام به تعهد را با ارسال اظهار نامه از خریدار بخواهید ودر صورت عدم نتیجه مطلوب از طریق محاکم قضایی اقدام به الزام به تعهد نمایید