دفعات دیدار با پدر و مادر

دسته بندی : خانواده | ملاقات فرزند
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید.من تهران زندگی میکنم وخانوادم شهرستان که سه ساعت فاصله اس.میخوام بدونم همسرم میتونه منو منزل پدر ومادرم نبره.تقریبا ۴ماهه..قبل از ازدواج گفته بود ماهی یکبار میبرم..اصلا میخوام بدونم همچین اجازه ای داره که منو نبره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :
ورود و ثبت نام

ثبت نام در وکیل وند به منزله قبولی کلیه قوانین وبسایت می باشد.

برای مشاهده پاسخ ابتدا روی دکمه کلیک کنید

با درود؛ کاربر محترم؛ شوهر شما اصـولا چنین حقی نداشـته و بایستی به تعـهد خود مبنی بر دیدار ماهی یکبار خود پایبند باشد.. فلـذا در حالت کلی؛ همسر شما نمی توانند حتی مانع دیدار شما با خانواده تان شوند و در صورت ضرورت، شما می توانید به اختیار خود به منزل پدری مراجعه کرده و این عدم تمکین محسوب نمی شود.