15 اسفند 1401

اخذ گواهی فوت متعدد ...

دسته بندی : ارث و امور حسبی | ابطال ثبت واقعه فوت
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام پدربزرگ من در تاریخ25 بهمن فوت شد پدر من که پسر ارشد هست نامه فوتی رو برای همون روز گرفت اما شوهر عمه ام هم همزمان دنبال کارای فوتی بودن که ما متوجه شدیم ایشون هم نامه فوتی رو واسه 6 اسفند گرفتن که ثبت احوال نامه فوتی واسه روز6 رو به ایشون نداد خواستم بپرسم دلیل اینکارچی میتونه باشه به نظر شما بین 25 بهمن تا6 اسفند چه کاری میتونستن انجام بدن ناگفته نماند مادربزرگم در قید حیات هستن و رابطه خوبی با شوهر عمه ام دارن طوری که اصلا پدر من رو نادیده می گیرن

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربر گرامی گواهی فوت به درخواست اشخاص ذینفع حتی متعدد صادرمی گردد و عموما جهت دریافت انحصار وراثت، برقراری مستمری ، تحریرترکه تقسیم ترکه و.... ارائه می گردد. موفق باشید