اَخذ گواهی عدم حضور در دفترخانه اسناد رسمی

دسته بندی : ثبتی | امور اسناد
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام من یک ملک سند دار خریدم الان ۹ ماه از زمان حضورم در دفترخانه ثبت اسناد گذشته چون زنگ زدم سند آماده نبود نرفتم الان چکار کنم میتونم بازم گواهی عدم حضور بگیرم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ در صورت آماده بودن تشریفات سـند جهت انتقال ، با حضور در دفتـرخانه اسناد رسمی، می توانید گواهی عدم حضور اَخذ نمایید.. موفق باشـید..