16 اسفند 1401

بازنشستگی پیش از موعد بعلت از بیماری

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | الزام به معرفی به کمیسیون پزشکی جهت برقراری مستمری
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خانم هستم با ۲۸ سال سابقه کار و آموزگار رسمی آموزش و پرورش هستم ،مشکلات قلبی و واریس دارم توان کار کردن و سر کلاس با ۴۰ دانش آموز را دیگر ندارم می خوام باز نشسته بشم‌ با ۲۸ سال ،آموزش پرورش موافقت نمی کند،راهکاری دارد؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام ؛ کاربر محترم باید نامه رسمی به سلسله مراتب خود تا وزیر اموزش و پرورش ارسال و بخواهید تا از طریق تایید کمیسیون پزشک بازنشستگی انجام گیرد در غیر تینصورت از طریق دیوان اقدام نمایید