تقسیم ماترک پدربزرگ پدری

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
اموال که از پدربزرگ پدریم که چندین دهه پیش از دنیا رفته بجا مانده است که این اموال متعلق به عمو و پدرم میباشد لاکن قبل از تقسیم آن ورثه عمویم این اموال را تصرف و بین خود تقسیم نمودند.
حال ما باید از لحاظ قانونی چه مسیری طی کنیم که به سهم پدریمان دسترسی پیدا کنیم.

با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ ابتدا با در دست داشتن گواهی انحصار وراثت پدربزرگ، که هویت پدرتان جزو ورثه در آن قید شده است، و همچنین گواهی انحصار وراثت پدرتان، می توانید ضمن تقاضای تحریر ترکه پدر بزرگ،، اقدام به طرح دادخواست تقسیم ماترک و مطالبه سهم الارث پدری را بطرفیت وراث عمویتان، جهت رسـیدگی در دادگاه محل مطـرح نمایید.. # در صورت لزوم جهت دریافت راهنمایی و راهکار لازم، با هماهنگی از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید..