24 شهریور 1400

فسخ نکاح بعلت تدلیس

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر ،من اهل تسنن اتباع افغانستانی هستم و ی سالی هست با نامزدم عقد کردیم از اونجایی که ما مهریه نداریم تو رسممون، و ی مبلغی به عنوان پیشکش باید به پدر عروس بدیم. من بعد این مدت تازه فهمیدم نامزدم بکارت نداره و احتمالا با کسی تو رابطه هستش و سکس هم دارن ،و از اونجایی که خودم هم با دخول دفعه اول که بعد یه سال بوده فهمیدم یعنی همین تازگیا ،میشه با ازمایش پزشک قانونی ثابت کرد که ایشون قبل من با کسی رابطه داشته تا بتونم مبلغی ک ب عنوان پیشکش دادم رو بعد طلاق پس بگیرم؟؟در ضمن داخل عقد نامه ب عنوان مهریه نوشته شده چون اون کسی که عقدمون کرد گفت پیشکش واژه ی اشتباهیه و از این جور حرفا ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما میتوانید ازطریق دادخواست از دادگاه و معرفی به پزشک قانونی از زمان ازاله بکارت باخبر شوید ولی تشخیص اینکه توسط چه شخص انجام شده امکان پذیر نمیباشد و در نهایت با اثبات این امر مطالبه مهریه پرداخت شده بخواهید