17 اسفند 1401

معنی اختلاف راجع به تصرف در حدود چیست ؟

دسته بندی : ثبتی | سایر دعاوی
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

ببخشین درباره جمله آخر ماده 109قانون ثبت توضیح میدین "هر کس نسبت به ملکی که در تصرف دیگری بوده خود را متصرف قلمداد کرده و تقاضای ثبت کند کلاهبردار محسوب می‌شود. اختلاف تراجع به تصرف در حدود، مشمول این ماده نیست."
"اختلاف تراجع به تصرف در حدود، مشمول این ماده نیست"
معنیش چیه؟!؟!؟
من زمینی دارم بااینکه مدارک مالکیتی دارم ولی در شکایت رفع تصرف شکست خوردم و به طرفم زورم نمیرسه از زمینم بیرونش کنم چون اوباشه.
میخاستم بدونم اگه درخواست سندبدم مشکلی پیش نمیاد؟؟!!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، این جمله به این معناست که چنانچه دو نفر نسبت به تصرف در حدود ملک اختلاف دارند مشمول ماده ۱۰۹ قانون ثبت نمیشوند .در دعوای تصرف عدوانی احتمالا دعوا را به صورت صحیح مطرح نکرده اید که به نفع شما رأی صادر نشده است ، در خصوص تنظیم سند در صورتی که مدارک شما کامل است طبق قانون ثبت تقاضای تنظیم سند کنید .برای راهنمایی بهتر میتوانید از مشاوره تلفنی استفاده کنید .