18 اسفند 1401

فسخ نکاح به دلیل فریب در ازدواج

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
عالم شریفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام‌وقت بخیر
سال پیش ازدواج کردم و بعد عقد پس از اولین رابطع خونریزی نداشتند ب پزشکی قانونی مراجعه کردیم و نامه فاقد پرده بکارت از قبل با عکس ایشان و مهر پزشک معتمد هست. الان از ایشون شکایت کنم برای فریب ازدواج چ حکمی دارند؟. جهت استفاده در طلاق توافقی

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شما میتوانید دادخواست فسخ نکاح به دلیل تدلیس یا فریب در ازدواج تقدیم دادگاه کنید،در صورت اثبات مهریه به وی تعلق نمیگیرد،ولی در طلاق توافقی بنا به توافق طرفین است و نیازی به ارائه این مدارک نیست