04 خرداد 1401

درخواست مطالبه مهریه و ادعای فرار از دین

دسته بندی : خانواده | مهریه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر،دوتا سوال دارم،۱-چندروز پیش خانمم وقتی من خونه نبودم چندتا از وسایل برقیمو برده جای دیگری منم شاهدی ندارم فقط فاکتورشو دارم،آیا فقط بافاکتور میتونم اثبات کنم؟چون خانمم میگه اگه شکایت کنی میگم شوهرم خودش وسایلشو بردو جای دیگه،اولا که من وسایل خودمو نبردم دوما چطور میخواد اثبات کنه؟ قاضی به کی حق میده؟ ۲-حدود۱۲ سال پیش خانه دوطبقه ای شریکی با پدرم خریدم و بصورت قولنامه ای بنام خریداران نام پدرم و نام من درقولنامه بود،بعداز۱۲ سال فروختیم و خریدار نصف پول خونه رو به کارت من فرستاد و من بلافاصله پولمو به کارت مادرم فرستادم، خانمم چند ماه قبلش از اداره ثبت مهریه رو اجرا گذاشته بود ولی چون چیزی قابل توقیف نبوداز اونجا لغو کرد و از دادگاه درخواست داده،من میگم اون خونه رو پدرم بهم داده چندسال اونجا باشیم درطبقه دوم و حالا که فروخته من پول خونه رو بهشون برگردوندم فقط ۶۰ تومن بهم دادن که خونه اجاره کنم،ولی خانمم میگه ثابت میکنم که اون خونه بنام تو بوده و پولتو به کارت مادرت انتقال دادی، آیا خانمم واقعا میتونه در دادگاه ثابت کنه که خونه مال من بوده؟ اگه ثابت کنه من چی باید بگم که پولش توقیف نشه چون قصد خرید خونه دارم، ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ اولا؛ طرح دعاوی با ادعای سرقت و یا خیانت در امانت وسایل زندگی فیمابین زن وشوهر موضوعیت نداشـته و اصـولا منجر به رد می گردد. دوما؛ در خصوص ادعای خانمتان مبنی بر فرار از زیر دین توسط شما، در صورتیکه قبل از دعوی مهریه و قطعیت محکومیت بوده باشد، ادعای ایشان وارد نخواهد بود،، فاما چنانچه انتـقال پول، بعـد از حکم قطعی صورت گرفته باشد، مبنای تعقیب و رسـیدگی داشـته و علاوه بر توقیف،، موجب صدور محکومیت کیفری شما نیز می گردد. فلـذا تقدم و تأخر مراتب ادعا و انتقال، بایستی بررسی گردد.. # در صورت لزوم جهت بررسی بیشتر و دریافت راهنمایی لازم، با هماهنگی از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید..