24 شهریور 1400

وجود سهام دوران قبل از انقلاب دارای ارزش

دسته بندی : ارث و امور حسبی | مطالبه سهم الارث
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام وقت به خیر ..‌پدر من فوت شدن و از ایشون چند برگه سهام به ارزش ۱۰۰۰۰ تومان برای بانک ملی ایران به جا مونده که البته سربرگ سهام برای دوره شاهنشاهیست .. سوال بنده این هست که آیا این سهام ارزش قانونی و مالی دارد و چطور باید اقدام کرد . ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام اگر شرکت یا کارخانه یا.. که متوفی سهام دار ان بودند همچنان به کار خود ادامه میدهند میتوانید به شرکت مراجعه و از ارزش سهام مطلع تا جهت تقسیم سهم الارث اقدامات لازم را انجام دهید