25 شهریور 1400

آیا مهریه همسر محجور بر عهده قسم است؟

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
حامد جمشیدوند
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام اگر کسی قیم برادر محجور خود شود که چند سال قبل ازدواج کرده ولی در زمان ازدواج تا الان کسی دیگر قیم بوده مهریه زن محجور به عهده قیم میشود؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

سلام درود کاربر محترم ازدواج شخص محجور با خود شخص است ولی قرارداد مهریه باید با تنفیذ قسم باشد همچنین مهریه زوجه محجور از اموال شخص محجور پرداخت می شود و تادیه آن بر عهده قسم نیست