21 اسفند 1401

تغییر اسم فاطمه به مهشید

دسته بندی : ثبتی | سایر دعاوی
مریم محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه و در صحت و سلامت کامل باشید اسم من فاطمه است وبیست سالمه چند سال پیش اقدام کردم برای تغییر اسمم و خب عوض نکردن چون فاطمه است حالا مشکلی که دارم اینکه مادرم منو مهشید صدا میزنه و پدرم فاطمه و مادرم هروقت پدرم منو صدا میزنه عصبی میشه و دعوا میکنن چون اسم منو خواهر پدرم انتخاب کرده یعنی در حقیقت گفته اسم منو بزار رو بچت و همچنین منظور دیگه اشون هم این بوده که اسم دوست دختر سابق پدرم که دوست خودش بوده رو بزاره روم و مادرم عصبی میشه حالا من چیکارکنم که اسممو عوض کنم نه مهشید میخوام باشه نه فاطمه خودم دوست دارم بزارم نفس یا آنا یا جانامیشه با این دلایل اسممو عوض کنم شهری که میخوام اسممو عوض کنم مهمه آخه ماساکن مشهدیم و مشهد شهر مذهبیه گفتم شاید برم شهر دیگه تاثیر داشته باشه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم در مورد تغییر اسم مذهبی در تمام شهرهای ایران سختگیری وجوددارد ولی نشدنی نیست و بستگی به دفاع شما دارد.