25 شهریور 1400

روابط کار و کارگر و عدم پرداخت حق و حقوق

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام. بنده کارمند موسسه مالی هستم. ۱۷ روز مانده مرخصی منفی در پایان سال ۹۹ داشتم . بانک این مدت را هم بعنوان مرخصی بدون حقوق لحاظ کرده و هم مبنای سابقه من را ۱۷ روز کم کرده است آیا اینکار قانونی بوده ؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم پرسنل طبق بخشنامه های داخلی فقط از ۳۰ روز مرخصی مقداری را میتوانند ذخیره نمایند اگر بیشتر از ان باشد یا باید استفاده نمایند یا اگر استفاده نشود از بین میرود اگر غیر از این باشد میتوانید مطالبه وجه مرخصی ذخیره خود را بخواهید و سابقه نیز نسبت به سال اشتغال لحاظ میشود