22 اسفند 1401

تغییر نام و شرایط تغییر نام

دسته بندی : حقوقی | احوال شخصیه
عالم شریفی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
بنده درخواست تغییر نام داشتم . خواستم بدونم مراحلش به چه صورته آیا امکان پذیر هست یا خیر
نام من محمد متین هست و میخوام به محمد هادی تغییر بدم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

شما دارای اسم ترکیبی میباشید چنانچه مشهور به محمد هادی باشید و نام محمد متین برای شما مشکلات اسمی ایجاد میکند با تنظبم استشهادیه محلی و شهادت شهود میتوانید تغییر دهید وگرنه خیر،چون اسم شما از اسامی ممنوعه نمیباشد واداره ثبت احوال موافقت نمیکند