22 اسفند 1401

طرح دعوی تصرف عدوانی

دسته بندی : شهرداریها | سایر دعاوی
علیرضا فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

قطعه زمین کشاورزی دارم که درمحدوه طرح تفضیلی قرارگرفته وقسمتی ازان درتصرف شهرداری میباشد.بعدازاستعلام ازمنابع طببعی ب دستورشهرداری ،نصف زمین متعلق ب منابع دولتی تشخیص داده شدکه استعلام مورداعتراض وشکایت بنده ازمنابع طبیعی ب جهت اثبات مالکیت گردید وپرونده همچنان بعداز۲سال رای صادرنگردیده.منابع طبیعی درجواب استعلام شهرداری روازانجام هرگونه اقدام منع کرده.بااین وجود شهرداری اقدام ب اعطای مجوزاحداث دکه درزمین مذکور کرده.وقسمتی اززمین راتبدیل ب فضای سبزکرده.زمین مذکور دارای سندکشاورزی وطبق تفسیرعکسهای هوایی دهه چهل تاهفتادتوسط کارشناس دادگستری هم سابقه زرع داشته است فقط رای هنوز صادر نشده واحتمالا هم بااعتراض منابع هم مواجه بشود.ازشهرداری میتوان باعنوان تصرف عدوانی شکایت کرد.سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شهرداری قبل از تملک میبایست قیمت زمین را پرداخت مینمود لذا امکان طرح دعوی مطالبه قیمت امکانپذیر است