26 شهریور 1400

موافقت بانک جهت ضمانت وام

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام
بنده چهار روز پیش با جواز کسب ضمانت یک وام مسکن رو قبول کردم و الان به دلیل یکسری مشکلات میخوام انصراف بدم و البته فعلا ۳۰ درصد وام برای وام گیرنده آزاد شده میخواستم بپرسم الان باید چکار کنم با تشکر فراوان

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم باید موافقت بانک جهت معرفی جایگزینی ضامن را اخذ و ضامن دیگری را معرفی نماید