نفقه

دسته بندی : خانواده | مهریه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

باسلام و عرض تبریک سال نو
ضمن تشکرو قدردانی از زحمات شما،
زمان عقد ماهی یک سکه بابت نفقه توافق کردی که تو عقدنامه ثبت شد ان زمان قیمت سکه پونصد بوداما الان به صورت نامتعارف بالارفته
حالا من محکوم شدم به پرداخت ماهیانه یک سکه و هر ماه میرم اعسار میزنم از طرفی هم تعدیل نفقه دادم ولی هنوز حکمش از تجدید نظر نیومده ، برای اینکه جلبم نکنن من باید مدام اعسار بدم هر ماه یا راه دیگه ای هست که جلوی جلبمو تا زمان حکم تعدیل بگیرم ؟
باتشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام كاربر محترم هر چند در عقدنامه توافق كرديد كه بابت مهريه ماهيانه يك سكه با توجه به نرخ انروز پانصد هزار تومان بپردازيد و اكنون افزايش سكه بابت مهريه شش برابر شده فقط راهكار دادخواست اعسار از پرداخت مهريه با توجه به نرخ روز ان هواهد بود و البته اين موضوع به درامد و شغل شما بستگي دارد و حتما مورد نظر دادگاه قرار مي گيرد و اما اگر اعسار صادر شود و حكم اعسار از پرداخت مهريه به چند ماه يك سكه قطعيت صادر شود بايد حداقل يك سكه را بپردازيد و در صورت عجز و جلب شما مجدد مي توانيد دادخواست اعسار ( تعديل اقساط مهريه ) بدهيد