26 شهریور 1400

تقسیم ترکه وفروش مال مشاع

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام پس از فوت مادرم ،،پدرم ،خواهر بیوه او(خاله ام) که بدون بچه بود را به همسری گرفت پس از چند سال زندگی خاله ام فوت کرد و ۲ ماه پس از ان پدرم فوت کرد حال وارثان خاله‌ام می‌گویند فلان چیز( تلویزیون ولباسشوی و....را خاله ام خریده و می‌گویند جزئ ماترک خاله ام می‌باشد ولی ما می گوییم نه ، مال پدرم می‌باشد واو خریده است تکلیف چیست؟؟؟ تشکر

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم اموال متعلق به شماست اگر انها مدعی مالی هستند باید فاکتور ویا مدرکی ارائه نمایند