26 شهریور 1400

کارفرما به تعهدات قراردادی عمل نکنه چه کاری باید انجام دهم ؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

یک قرارداد وبسایت دارم که زمان تحویل سایت و تسویه در قرار داد تمام شده اما کارفرما برای تحویل و تسویه پاسخگو نیست

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم در صورت عدم پاسخگویی کارفرما حتما از طریق اظهار نامه رسمی مراتب تکمیل وبسایت و تحویل و تسویه حساب را اعلام نمایید و پس از آن در صورت عدم پاسخگویی اقدام به طرح دادخواست مطالبه حق الزحمه را بنمایید