26 شهریور 1400

تقسیم ترکه وفروش مال مشاع

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام یک خانه ۶ دانگی با ۳ شریک هر شریک ۲ دانگ سهم دارد خانه سه طبقه بوده که یک طبقه توسط شهرداری تخریب شده برای پایان کار و سند یکی از شرکا فوت کرده و ورثه انحصار وراثت نمیکنن و همکاری نمیکنن و مدعی ۲ دانگ سهم شون نیستن چگونه تقسیم طبقات صورت میگیرد؟ سهم شریکی که همکاری نمیکند چه میشود؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما میتوانید فروش مال مشاع را از طریق دادگاه اقدام و به سهم خود نسبت اموال موجود برسید