25 اسفند 1401

سوال در خصوص دادخواست تمکین

دسته بندی : خانواده | تمکین
مینا مرادی ساکی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقتتون بخیر، مادر بنده ۶ماه پیش به صیغه مردی در اومده بعد از چند ماه زندگی متأسفانه مرد جالبی نبود و بنده با رضایت مادرم آوردمش خونه خودم الان این آقا ادعا می‌کنه که مادرم زن قانونی و شرعییشه و باید برگرده وگرنه شکایت می‌کنه میخواستم بدونم میتونه همچین کاری کنه

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام کاربرگرامی ایشان میتواند دادخواست تمکین به طرفیت مادرتان مطرح نماید ولی نمیتواند شکایتی علیه شما مطرح کند.درصورت نیاز تماس تلفن رزرو نمایید.