27 شهریور 1400

حضانت فرزندان یعلت اعتیاد

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

همسرم دوسال بعلت اعتیادشدید به شیشه وشیره گذاشته رفته وهیچ نفقه یی به من وپسر م نداده خودم اینمدت که توخونه اجارهیی خودم تهیه کردم زندگی سپری کردم خودم کارمندم. من یه سوال دارم چطور من سرپرست خانواده بشم یابقولی میگن خودسرپرست. حتما باید برم از شوهرم شکایت کنم.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما میتوانید فقط از طریق دادگاه اقدام به اخذ حضانت فرزندان بعلت اعتیاد یا ترک انفاق از همسرتان شکایت نمایید