26 اسفند 1401

اختلافات کارفرما و کارگری و طرح دعوا کارگر

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مطالبه حقوق ومزایا
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام، وقت شما بخیر
من از ابتدای امسال در یک شرکت خصوصی در تهران کار می کردم و اواخر تیر ماه حین یک مشاجره لفظی اخراج شدم.
من قرار داد نداشتم اما بیمه در این چهارماه برایم رد شده.
از اونجا که سنوات بهم نداده می خواستم بپرسم قدم های شکایت از کارفرما برای گرفتن سنوات چیه؟ و این که سنوات این چهارماه تقریبا چقدر میشه؟
ممنون

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام ؛ کاربر محترم بدوا باید به اداره کار منطقه خود جهت دریافت حق وحقوق خود با در دست داشتن مدارکی که اثبات کننده کار فیمابین با کارفرما میباشد اقدام نمایید قبل از مراجعه دررسامانه جامع کار شکایت را ثبت نمایید