26 اسفند 1401

صلح به فرزند در خصوص ارث

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
نازنین زهرا الهی مهر
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت بخیر
مادرم تمایل دارد سهم الارث خودش رو به فرزندش منتقل کند (سهم االارث : ۷۵ متر از یک ملک ۶۰۰ متری ، ۲قطعه زمین زراعی در شهرستان بدون اعلام مشخصات زمین ) حکم دادگاه بین مادرم و برادرش در رابطه با انتخاب ۲ قطعه زمین اینه که توافق بشه در انتخاب زمین زراعی که برادرش اقدام نمیکنه و حالا مادرم تصمیم گرفته قبل از مرگ کلیت سهم الارث رو به فرزندش منتقل کنه ، چطور این واگذاری صورت بگیره که بعد از مرگ مادر ، دست نوشته قابل استناد باشه؟!!!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام،میتوانیدر قالب عقد صلح انتقال سهم الارث به فرزند مورد نظر صورت گیرد ،و حتما بصورت رسمی نیز در دفترخانه اسنادرسمی انتقال انجام شود. موید باشید