نگهبانی

دسته بندی : حقوقی | احوال شخصیه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام پسر من در حین نگهبانی بعلت افتادن از پله برجک نگهبانی مینیکس پایه چپ آسیب دیده و گزارش پاسپخش و افسر نگهبان و فرمانده گروهان موجود است و عمل جراحی هم شده میخواستم ببینم ما برای گرفتن حق و حقوق چکار باید کنیم آیا میتواند جانبازی بگیرد؟ ممنون از لطفتون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام جانبازی خیر ولی کار آفتادگی قابل پیگیری است آن هم با ستاد کل نیروهای مسلح در نهایت دادسرای نظامی شکایت کرد