28 شهریور 1400

تقسیم ترکه وفروش مال مشاع

دسته بندی : حقوقی | املاک
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام پدرم با مشارکت برادر بزرگم خانه ای ساختن. زمین از پدرم و ساختش از برادرم. البته خانه بنام پدرم میباشد. حالا که پدرم فوت کردن. برادر کوچکم حق برادر بزرگم را در مشارکت خانه را نمیپزیرد. ایا ما سه خواهر و یک برادر میتوانیم به نفع برادر بزرگ شهادت دهیم.

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم میتوانید شهادت دهید که بعد از پایان قرار بر این بود که پدر سهم برادر را به وی انتقال دهد مشکلی نیست