27 اسفند 1401

آیا محکوم له میتواند مجدد حکم جلب بگیرد

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید حکم جلبمو گرفتن طرف اومد در خونه مامورهم بود با صحبت رفع شد و رفتن الان وقتش تموم شده طرف میتونه دوباره تمدید کنه یا ن. اگه میتونه چند روز طول میکشه دوباره جلب بگیره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، در صورت عدم پرداخت بدهی ، میتواند مجددا حکم جلب شما را بگیرد ، در حال حاضر معمولا به علت تعطیلی تا بعد از چهاردهم حکم جلب نمیدهند و در صورت تقاضای حکم جلب ظرف یک هفته صادر میشود