27 اسفند 1401

فسخ نکاح بعد از ۵ سال

دسته بندی : خانواده | فسخ نکاح
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام
اگر از خانمی، قبل ازدواج تعهد بگیرن که همسرش دچار افسردگی هست(بدون اشاره به نوع افسردگی) و پس از ازدواج، خانم متوجه بشه که شوهرش دچار اسکیزوفرنی هست، آیا زن می تواند درخواست فسخ نکاح بکند؟(پس از5سال و داشتن یک پسر4ساله)
و مهریه خانم به چه صورت میشه؟
با سپاس

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر حق فسخ نکاح از خیارات فوری می باشد که زوجین بلافاصله از اطلاع باید نسبت به اعمال حق فسخ اقدام کنند پس برای شما امکان استفاده‌ از حق فسخ نیست بر مبنای عسر و حرج میتوانید تقاضای طلاق کنید اما در خصوص مطالبه مهریه شما بدون طلاق هم میتوانید مهریه خود را مطالبه کنید با در دست داشتن مدارک هویتی و سند نکاحیه به دفتر ثبت ازدواجتون مراجعه کنید اگر دسترسی به سند نکاحیه ندارید از دفترخانه رونوشت را تقاضا نمایید و مهر خود را به اجرا بگذارید