27 اسفند 1401

الزام به تمکین زوجه به درخواست زوج

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام خانوم من حدود 6 ماه هستش رفته قبلا من مصرف کننده بودم ولی الان 6 ماه هستش که من سالم هستم نمیاد که هیچی بچه مو بزور میفرسته بیاد من رفته سرکار به من گفتش سمت خونه مادرم خونه گرفتم چون من سرکار بودم نفهمیدم الان موتوجه شدم وسایل زندگی رو برده خونه پدرش الان هرکاری میکنم برگرده میگه نمیام میخوام ادای تمکین کنم برگرده خونه ام دوم تهدید میکنه میگه یامهریه بده یا مهریه رو میبخشم توهم بچه رو بده من میگه اگه6ندی بچه رو بر میدارم میرم جای که دست هیچ کس نرسه الان هم من سرکار میرم حقوق ماهیانه من 15 ملیون هستش میتونه طلاقشو بگیره بدون حضور شوهرش

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام ؛ کاربر محترم میتوانید الزام به تمکین اقدام نمایید اما قبل از هر اقدامی موضوع اعتیاد باید مورد بررسی قرار گیرد که طرح دعوا به ضرر جنابعالی نشود