28 شهریور 1400

مطالبه مهریه و نفقه و..

دسته بندی : خانواده | مهریه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

چگونه و بدون دردسر از شوهر بداخلاق که تمام پولش رو پس انداز میکنه که برای خودش خونه و ماشین بخره در حالی که من پول بازنشستگی پدر مرحومم رو به عنوان خرجی توی خونه خرج میکنم چیه؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم شما میتوانید شکایت ترک انفاق را مطرح نمایید و درصورت اثبات عدم پرداخت بیش از ۶ ماه از زمان شکواییه میتوانید دادخواست طلاق نمایید و یا مطالبه نفقه و مهریه نمایید .