29 شهریور 1400

مطالبه وجه چک و تاخیر تادیه

دسته بندی : تجاری | چک-سفته-برات
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام ببخشید چک برگشتی ازشخصی دارم ودرمرحله حکم قطعی دادن قاضی است واین شخص قبلا سریک معامله ای که ربطی ب این چک نداشت مبلغی به حساب بنده پول ریخته قبل ازتاریخ چک... الان میتواند اون مبلغ را ازاصل چک کم کند؟ میتواند ادعاکند که اون پول ازاین چک بوده؟

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم خیر نمیتواند جهت جلوگیری از اینکه بخواهد در دادگاه در مورد این موضوع دفاعی نمایید و عنوان کند که مبلغ واریزی قسمتی از چک بوده بهتر است جنابعالی نیز مستنداتی مثل شاهد و یا قرارداد یا .. ارائه که مبلغ جهت معامله ای دیگر واریز شده است در صورت بیان این موضوع توسط ایشان شما می توانید قرارداد تنظیمی در خصوص آن معامله را در دادگاه مستند کنید و بیان نمایید که مبلغ واریزی جهت تسویه حساب این قرارداد بوده است موفق باشید