28 اسفند 1401

در خصوص تقدیم دادخواست اعسار و دعوی ورشکستگی

دسته بندی : تجاری | صدور حکم ورشکستگی
امین فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام تاجر ورشکسته ام که صدور رای سال۹۷ بوده وتاریخ توقف سال۹۰ متاسفانه طی چند روزاخیر ازطرف دادستان تقاضای اعاده دارسی شده به ۲ دلیل دلیل اول جعل درمدارک کارشناسی ودلیل دوم ثبت اعسار توسط بنده دلیل اول رییس شعبه منوط کرد به رای کیفری وبعد اعاده ولی دلیل دوم روپذیرفته که درسال ۹۳و۹۴و۹۵ ثبت کردم از شما تقاضادارم این اعاده که شعبه بعنوان مکتوم قبول کرده قانون وحکمش چی میتونه باشه ضمن این که درسالهای یاد شده درزندان بوم بارای ورشکستگی از زندان آزاد شدم خواهشن کمکم کنید🙏

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در خصوص دلیل دوم دادستان جهت اعاده دادرسی صرف اثبات اعسار دلیل بر عدم ورشکستگی نمی باشد فقط اماره ای در این جهت می باشد لذا ذهن خود را معطوف به دفاع در خصوص دلیل اول دایر بر جعل نمایید