29 اسفند 1401

اخذ حکم جلب ورود به منزل و مخفیگاه

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام‌وقت بخیر ، من حدود یک سال این که حکم جلب شخصی رو بابت ۱۶۰ میلیون سفته دارم ، حکم ورود به محفیگاه و روزهای تعطیل رو طی سال دو سه بار تمدید کردم ، آیا الان در تعطیلات نروژ هم میتونم حکم جلب بگیرم و اکر جواب خیر است این محدودیت تا چه تاریخ از فروردین ادامه دارد ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام تا پایان تعطیلات یعنی ۱۴ فروردین حکم جلب صادر یا تمدید نمیشود.