29 شهریور 1400

نفقه فرزندان بدون حضانت

دسته بندی : خانواده | نفقه
محمد بابایی فیشانی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

سلام همسر بنده بدون اجازه من سه تا بچه هایم رو به جزیزه قشم برده و وسایل زندگیم و طلاها و فرش هایم رو فروخته و رفته و الان شکایت کرده که نفقه خودش و بچه ها رو می خواد ایا نفقه تعلق می گیرد یا نه

پاسخ کارشناس حقوقی :

بااحترام کاربر محترم تا زمانی که دادگاه حضانت فرزندان شمارا به همسر شما ندادند نمیتواند اقدامی انجام دهد .جهت تمامی کارهای انجام شده بدوا اظهارنامه ارسال نمایید در صورت عدم منتج به نتیجه میتوانید استرداد اموال و نیز برگشت فرزندان را بخواهید