29 شهریور 1400

آیا به وکیل دادگستری می توان وکالت انتقال سند داد ؟

دسته بندی : حقوقی | وکالت
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام، دو سالی میشه بخاطر تصادف توی خونه ام و سختمه با ویلچر به امور بانکی و اداری و دادگاهی رسیدگی کنم؛ چطور میتونم داخل خونه (بدون محضر رفتن) به وکیلی وکالت بدم

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر محترم اگر منظورتان اعطای وکالت در فرمهای وکالتی کانون وکلای دادگستری است باید بدانید فرمهای مذکور فقط در محاکم قابلیت استفاده دارد برای اداره امور حقوقی و‌مالی خود می توانید به هر شخصی که اطمینان دارید و یا به وکیل دادگستری در یکی از دفاتر اسناد رسمی وکالت مورد نظر را بدهید ولی به هیچ وجه جمله فروش اموال به هر قیمت یا هر نوع عقد را ذکر نکنید ،