04 خرداد 1401

مطالبه نفقه و دادگاه صالح به رسیدگی

دسته بندی : خانواده | نفقه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام.من میخوام تقاضای نفقه بدم چون همسرم جز هیت علمی هستن ولی هیچ نوع خرج ومخارجی نمیدن .اهل کرمانم ولی شاهین شهر زندگی میکنم ایا میتونم از دادگاه شاهین شهر به کارم رسیدگی کنم یا فقط در شهر خودم میتونم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ شما می توانید از شهر محل سکونت خود و همسرتان دادخواست مطالبه نفقه حسب مورد مطرح نمایید و منعی در اینخصوص وجود ندارد و اساسا دادگاه محل سکونت فعلی شما نیز صالح به رسـیدگی می باشد..