07 خرداد 1401

محاسبه مهـریه به نرخ روز

دسته بندی : خانواده | مهریه
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

مهریه زنی که سال ۵۳ ازدواج کرده ۱۰۰ هزار تومان بوده است الان که همسرش فوت کرده، مهریه اش در زمان حال چقدر است

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ مهـریه 100/000 تومان در سال ۱۳۵۳ با شاخص تورم بانک مرکزی به نرخ امروز؛ برابر با 387,922,077 تومان بحروف سیصد و هشتاد و هفت میلیون و نهصد و بیست و دو هزار و هفتاد و هفت تومان می باشد..