آیا اجرای احکام حکم جلب را به من میدهد

دسته بندی : حقوقی | اجرای احکام
کبری پیرداده بیرانوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ، با توجه به اینکه قصد درخواست حکم جلب محکوم علیه به دفتر قضایی دارم ، آیا میبایست بعد از ثبت درخواست شخصا به اجرای احکام جهت اخذ ابلاغیه حکم جلب به کلانتری مراجعه نمایم یا اجرای احکام برگه ابلاغیه را به بنده تحویل نمی دهد و سیستمی به کلانتری ابلاغ مینماید ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام کاربر گرامی ، بعد از صدور حکم جلب ، اجرای احکام حکم جلب را به شما میدهد که به کلانتری مراجعه کنید برای جلب محکوم علیه .