30 شهریور 1400

وکالت با حق عزل یا بدون عزل در ارثیه

دسته بندی : حقوقی | املاک
فاطمه سميعي
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید...دایی من چند سال پیش فوت کردن ولی مادرشون در قید حیات هستن خاله ی من دنبال کار ارثیه داییم بودن همون یک ششم که بعد از فوت پسر به مادر میرسه و وکالت تام از مادربزرگم دارن و تمام مدارک مامانبزرگمم دست خالم هست چون پیگیر کارها بود....ایا بقیه خواهر برادرها میتونن اعلام مفقودی مدارک مامانبزرگمو کنن و خودشون برن دنباله بقیه ارث خود مامانبزرگم پسر بزرگش میتونه بره مدارک جدید برای مادربزرگم بگیره!چون با خالم بحث دارن و به الکی بگن مدارک مادرشون نیست و جدید صادر کنن!؟تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام واحترام مادربزرگ شما میتواند به فرزند دیگر خودوکالت بدهد ویا چنانچه وکالتی که به فرزند دخترخود داده است (خاله شما) غیر قابل عزل نباشد ،می تواند فرزند دختر خود را (خاله) از وکالت عزل بنماید . اگرچه در صورتی که وکالت داده شده به فرزند دختر غیر قابل عزل نباشد ،صرف وکالت دادن مجدد به فرزند دیگرش نفر جدید هم حق اقدامات حقوقی در حیطه موضوع وکالت خواهد داشت موید باشید