صلح نصف اموال قبل از فوت ... .

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
سهراب کلانتری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام میخواستم ببینم چه راهکاری هست که بعد از فوت خودم ، همسرم نصف دارایی و اموالم رو به ارث ببره بچه نداریم ، ظاهراً طبق قانون یک چهارم رو به ارث می‌بره ، مهریه خانمم ۱۹.۵ مثقال طلا هستش میخواستم ببینم چه راهی هست که بعد از فوت خودم مطمئن باشم که نصف اموالم بهش میرسه ممنون

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام شما می توانید به دفترخانه اسناد رسمی مراجعه کنید و نصب اموال خود را به نام همسرتان صلح کنید. صلحنامه عمری با حق فسخ تنظیم کنید.