استفاده از حق حبس زوجه

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
زهرا نادری
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام زوجه از روز عقد به مدت 3 ماه تمکین داشته بعد عقد و زیر یک سقف با هم بودیم و اون بین 1 ماه هم حالت قهر و جواب ندادن داشته که بعد به خاطر عید که چیزی بهش بدیم آشتی کرده و بعد گفت از حق حبس استفاده کرده و بعد قهر ما یک هفته مسافرت هم داشتیم
که من علائمی رو که توی مسافرت دیدم تشدید پیدا کرده بهش گفتم برگشتیم دفترچه بیمه دادم بهت بریم ببینیم این علائم که یکیش خود زنی بوده و باقی علائم رو پیگیری کنیم که آینده مشکلی ایجاد نکنه برای زندگیمون و بعد برگشت از سفر من شهر دیگه بودم ترک کردم و رفتم شهر خودم و بهش گفتم رفتی جواب های آزمایش رو برای منم بفرست اونجا پیگیری کنم که بعد جواب من رو نداد و منم 1 ماه مستقیم پیگیر بودم و بعد جوابی ندادند از عمو و داییش استفاده کردم که اونا هم از من زمان خواستند برای جواب دادن که الان 7 ماه گذشته و چیزی نگفتند و الان برای من دادخواست حبس زوجه و نفقه اومده و الان سوال من این هست که به دلیل تمکین عام داشتن از قبل میشه درخواست ساقط شدن حبس رو داد؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام کاربر گرامی چنانچه همسر شما باکره باشد میتواند از حق حبس استفاده نماید و مستحق نفقه خواهد بود