اختلاف خانوادگی مهریه و طلاق

دسته بندی : خانواده | الزام به تمکین
امین فضلی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام خسته نباشید خانوم بنده بیست روز یش یک درگیری کوچکی با هم داشتیم و متاسفانه این حرف و جدل رو به مادر خانومم اطلاع داد و از آنجا که مادر خانومم خیلی زیاد دخالت می‌کنه توو زندگیمون کار به جاهای باریک کشیده شده و خانومم میگه طلاقم رو میگیرم وابستگی زیاد داره به خانواده اش ده ازدواج کردیم و یک دختر هشت ساله هم داریم
من زنم و زندگیم رو دوست دارم نه اعتیاد دارم نه قرص مصرف میکنم نه مشروب نه سیگار هیچی
متاسفانه خانوم بنده دو سالی هستش که رفته سر کار و زندگی رو عملا رها کرده نه ناهاری نه شامی هیچی همش بیرون ناهار شام بچه هم عادت کرده
درآمدش هم بالاست و در واقع الان پیش خودش میگه شوهر میخوام چکار کنم
با توجه به این شرایط من حضانت دخترم رو میتونم داشته باشم اگر کار به جدایی کشید یا نه ؟!
حق طلاق هم با من هستش و زن و زندگیم هم دوست دارم ولی مادرپدرش میخوان از من انتقام بگیرن و یک هفته ده روز می‌ره اونجا بدون اینکه به من بگه چند دفعه هم عدم تمکین صورت جلسه کردم همش مدام تکرار میشه
سوال بنده این هستش که بره دادگاه کارش تا کجا پیش می‌ره ؟!
و سوال بعدی حضانت بچه با من هستش ؟ اگه هستش تا کی؟!

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با سلام در ابتدای امر اظهارنامه تمکین و سپس دادخواست تمکین تنظیم نمایید مهریه را ذکر ننموده که ایا مطالبه نموده یا خیر در ضمن چنانچه شعل منافی حیثییت و ‌‌‌‌..‌ می باشد می توانید دادخواست منع اشتغال تنظیم نمایید. حصانت تا ۹ سالگی با شما و بعد ان به انتخاب خودش می باشد