حضانت فرزندان بعد از رسیدن به شن رشد

دسته بندی : خانواده | حضانت
لیلا شیروانی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام یک پسر ۷ساله اتیسم طیف شدید و یک دختر ۸ساله دارم درحال جدایی هستم میخاستم ببینم به استناد ماده ۴۵قانون حمایت از خانواده چون پسرم بشدت وابسته من هست و مشکلات بیشماری داره که فقط من میتونم نگهش دارم میتونم حضانت پسرم بگیرم؟و اینکه میگن میشه حضانت دختر بنا به انتخاب خودش گرفت میشه در ۹سال یا باید تا ۱۲سالگی صبر کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

کاربر محترم سلام در خصوص فرزند با داشتن شرایط خاص در قانون پیش بینی صورت نگرفته ،میتوانید با همسرتون در این خصوص به توافق برسید. بعد از رسیدن دختر به سن ۹ سال تمام ،حق انتخاب با خودش خواهد بود.