الزام به تمکین و ورود به عنف

دسته بندی : خانواده | تمکین
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام ،پسرم یک ساله ازدواج کرده و به خاطر رفتار نامناسب خانواده زنش قطع رابطه کردن الان خانمش بارداره و متاسفانه به زور خانواده عروسم امدن و عروسم را بردن شهرستان و اجازه نمیدن برگرده ،،پسرم و عروسم همدیگه را خیلی دوست دارن و قصد جدایی ندارن خانواده عروسم مشکل ساز ن الان باید چکار کنیم که عروسم برگرده پدر و مادر عروسم معتاد و در بند هیچ چیز نیستن لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر طی یک اظهارنامه الزام به تمکین رو پسرتون از عروستون بخوان .و علیه پدر و مادر عروس ورود به عنف رو شکایت کنید با توجه به مستنداتی که دارید از قبیل شهادت شهود دوربین خانه و اگر پیامکی رد و بدل شده بعنوان اماره (نشانه) قابل استناد است که میتواند موجب علم قاضی گردد