07 خرداد 1401

الزام به تمکین و اثبات ترک انفاق

دسته بندی : خانواده | ترک انفاق
احمد جمشیدوند
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام شوهرم منو راه نمیده خونه و قفل درو عوض کرده که نیام بخاطر دعوایی شد که قهر کردم الان میگم پشیمونم یک ماهه که نمیزاره برم خونه و میخواد طلاقم بده و میگه برو مهریتو کم کن بعدش طلاقت بدم و بعد رجوع میکنیم ، بهوای کار اداریش و پیش دوتا پسراش که از زن اولشه که بگه من از حرفم کوتاه نمیام و بهشون ثابت میکنم مردونگیم و غرورم و شکستن من پیش خانواده خودم ، چیکار کنم؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

با درود؛ کاربر محترم؛ می توانید از طریق تماس با فوریتهای پلیسی ۱۱۰ و حضور در محل،، درخواست تنظیم صورتجلسه و گزارش پیرامون عدم پذیرش شما به خانه مشترک و مراتب تعویض قفل درب را بخواهید تا به استناد به صورتجلسه مذکور، بتوانید شکایت کیفری ترک انفاق مطرح و اثبات نمایید.. و همچنین می توانید حقانیت خود را در صورت طرح احتمالی دادخواست الزام به تمکین بطرفیت شما را اثبات نمایید..