آیا فروشنده میتواند ادعای مطالبه مبلغ کند؟

دسته بندی : حقوقی | قراردادها
حسین امامی
کارشناس حقوقی
سوال کاربر :

با سلام ملکی در سال ۹۹ با ۱۲۰ مترمربع عقب نشینی خریده ایم که در حال حاضر اعلام شده فاقد عقب نشینی می باشد و فروشنده ادعا داره مابقی پول ملک یعنی پول اون ۱۲۰ متر را میخواد .ایا میتونه همچین ادعایی بکنه یا خیر

پاسخ کارشناس حقوقی :

مخاطب عزیز با سلام و احترام؛ در اینخصوص مفاد قرارداد معامله فی مابین ملاک عمل هست اگر چنانچه در مبایعه نامه متراژ ملک با احتساب همین عقب نشینی عنوان شده و بیع صورت گرفت و ثمن نیز تادیه شده ادعای ایشان فاقد وجاهت است لیکن اگر متراژ با انچه در مبایعه نامه و قرارداد عنوان شده متفاوت باشد برای مطالبه مابه التفاوت میتوانند اقدام کنند. موید باشید