انتقال اموال به شخصی غیر از ورثه

دسته بندی : حقوقی | ارث،وصیت
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام وقت شما بخیر..ممکنه در مورد سوالی که میخوام بپرسم راهنماییم کنین؟؟ پدر همسر من وضع مالی بسیار خوبی داره...ولی خوب به هیچ عنوان کمک مالی نمیکنه و میگه که همه اموالمو میدن به بهزیستی یا یه غریبه...ماام وضع مالیه خوبی نداریم...جسارتا میشه بگین پدر شوهر من میتونه همچین کاری کنه؟؟ قانون اجازه اینکارو بهش میده؟؟؟ و‌اینکه همسر من یه برادر و سه خواهرم داره

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر متاسفانه افراد تا زمانیکه زنده هستند میتوانند هر دخل و تصرفی در اموال خود نمایند و دیگران نمیتوانند مانع از انجام این عمل از طریق قانونی گردند