مطالبه معوقات مستمری توسط وراث متوفی

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
الهه محمدی
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

با سلام و تبریک سال جدید خدمت شما .
مادرم از سال 67 که پدرم فوت کرد ،از مستمری استفاده میکرد ولی درسال 69 که مجدد ازدواج کرد ،مستمری هم قطع شد . طبق قانون مصوب سال 92 ازدواج مجدد مانعی برای دریافت مستمری نیست و شامل گذشته هم میشه ،خواستم بپرسم آیا میتونیم نسبت به معوقات سال 70 به بعد اقدام کنیم ؟ از الان به بعد چی ؟ میتونیم اقدام کنیم که مستمری ماهانه بگیریم ؟ بیشتر معوقات مد نظرمونه ، چه اقداماتی باید بکنیم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

باسلام و احترام کاربرگرامی ۱_خیر امکان دریافت مستمری قبل از تصویب قانون سال ۹۲ وجود ندارد.۲_بله با ارایه کلیه مدارک به بیمه می توانید تقاضای برقراری مستمری ایشان را نمایید. موفق باشید