استفاده از حقوق پدر

دسته بندی : کار، بیمه و تامین اجتماعی | مستمری
نازنین نبی زاده
وکیل پایه یک دادگستری
سوال کاربر :

سلام و خسته نباشید خدمت شما .سال نو رو به شما تبریک مینمایم ،سوال من این است من مطلقه و ۴۲ سالمه و داری یه فرزند ۱۶ ساله هستم ۵ سالی ست جدا شدم و مستاجر میباشم و به دلایل ناتوانی جسمی که مشکلات قلبی و گوارشی است نمیتوانم کار کنم و خانواده ام در هیچ صورتی کمکم نمیکنن و پدرم به خاطر مهجوریت حق هیچگونه تصمیم گیری در هر مواردی را ندارد علل خصوص حقوق بازنشستگی و کارت بانکی پدرم به اسم مادرم است آیا میتوانم از حق حقوقی پدرم استفاده کنم ؟

پاسخ وکیل پایه یک دادگستری :

سلام وقت بخیر تعلق حقوق پدرتان به شما مربوط به زمانی است که پدر در قید حیات نباشند